Dagbesteding

Dagbesteding

Dagbesteding is bedoeld voor bewoners of omwonenenden met geheugenproblemen, zij wonen vaak nog zelfstandig thuis. Wel hebben zij behoefte aan extra ondersteuning bij de dagelijkse structuur, het onderhouden van vaardigheden en sociale contacten. Door het bezoeken van de dagbesteding wordt de mantelzorger ontlast, waardoor langer thuiswonen vaak tot de mogelijkheden behoort.
Om de dagbesteding te kunnen bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een indicatie vanuit de WMO of het zorgzwaartepakket. Heeft vragen over de mogelijkheden? Bel met de klantenservice via 0800 0711.

De Tollekamer

Bent u op zoek naar gezelligheid en houdt u van een spelletje? Dan bent iedere woensdag- en donderdagmorgen van harte welkom in De Tollekamer, de huiskamer van de buurt. Deze huiskamer is gevestigd in De Tollekamp. Op deze ochtenden wordt er gezellig gepraat onder genot van een kopje koffie of thee, een spelletje gedaan of de krant gelezen. Heeft u zin in een andere avtiviteit? U kunt dit altijd overleggen met de vrijwilligers die deze ochtenden aanwezig zijn!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht