Dagbesteding

Welkom bij de dagbesteding in Rhenen!

Dagbesteding geeft thuiswonende ouderen een fijne dag vol activiteiten. Het is bedoeld voor bewoners of omwonenenden met geheugenproblemen, zij wonen vaak nog zelfstandig thuis.

Onze deelnemers van de dagbesteding hebben behoefte aan extra ondersteuning bij de dagelijkse structuur. Het onderhouden van vaardigheden en sociale contacten hoort daarbij. Door het bezoeken van de dagbesteding wordt de mantelzorger ontlast. Thuis wonen blijft op die manier beter haalbaar.
Om de dagbesteding te kunnen bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een indicatie vanuit de WMO of het zorgzwaartepakket. Heeft vragen over de mogelijkheden? Bel met de klantenservice via 0800 0711 of kom naar de Open Ochtend!

Bent u benieuwd wat dagbesteding inhoudt? En of dit misschien iets voor u is? U bent van harte welkom op onze Open Ochtend!

•    Wat: Open Ochtend van dagbesteding De Heut en Kompas
•    Wanneer: Zaterdag 4 november 2017, van 10.00 tot 12.00 uur
•    Waar: locatie De Tollekamp, Dokter Wallerstraat 2, Rhenen

Kijk voor meer informatie over de Open Ochtend op: www.detollekamp.nl/openochtend


De Tollekamer
Bent u op zoek naar gezelligheid en houdt u van een spelletje? Dan bent iedere woensdag- en donderdagmorgen van harte welkom in De Tollekamer, de huiskamer van de buurt. Deze huiskamer is gevestigd in De Tollekamp. Op deze ochtenden wordt er gezellig gepraat onder genot van een kopje koffie of thee, een spelletje gedaan of de krant gelezen. Heeft u zin in een andere activiteit? U kunt dit altijd overleggen met de vrijwilligers die deze ochtenden aanwezig zijn!


Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht