Naar hoofdinhoud

Welkom bij de dagbesteding in Rhenen!

Dagbesteding geeft thuiswonende ouderen een fijne dag vol activiteiten. Het is bedoeld voor bewoners of omwonenenden met een somatische of psychogeriatrische zorgvraag , zij wonen vaak nog zelfstandig thuis.

Onze deelnemers van de dagbesteding hebben behoefte aan extra ondersteuning bij de dagelijkse structuur. Het onderhouden van vaardigheden en sociale contacten hoort daarbij. Het samen eten van de warme maaltijd is hier een onderdeel van. Door het bezoeken van de dagbesteding wordt de mantelzorger ontlast. Thuis wonen blijft op die manier beter haalbaar.

Om de dagbesteding te kunnen bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een indicatie vanuit de WMO of het Zorgzwaartepakket. Heeft vragen over de mogelijkheden? Neem contact op met de klantenservice via 0800 0711

De Tollekamer
Bent u op zoek naar gezelligheid en houdt u van een spelletje of een goed gesprek? De Tollekamer is een laagdrempelige ontmoetingsruimte voor mensen uit de buurt. Dit is kosteloos en u hebt hiervoor geen Wmo-indicatie nodig. U bent iedere woensdag- en donderdagmorgen van harte welkom in de huiskamer van de buurt, De Tollekamer.


Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht