Naar hoofdinhoud

Welkom bij de dagbesteding in Rhenen!

Dagbesteding geeft thuiswonende ouderen een fijne dag vol activiteiten. Het is bedoeld voor bewoners of omwonenenden met geheugenproblemen, zij wonen vaak nog zelfstandig thuis.

Onze deelnemers van de dagbesteding hebben behoefte aan extra ondersteuning bij de dagelijkse structuur. Het onderhouden van vaardigheden en sociale contacten hoort daarbij. Door het bezoeken van de dagbesteding wordt de mantelzorger ontlast. Thuis wonen blijft op die manier beter haalbaar.

Om de dagbesteding te kunnen bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een indicatie vanuit de WMO of het zorgzwaartepakket. Heeft vragen over de mogelijkheden? Bel met de klantenservice via 0800 0711

De Tollekamer
Bent u op zoek naar een gezelligheid en houdt u van een spelletje? De Tollekamer is een laagdrempelige ontmoetingsruimte voor mensen uit de buurt. Dit is kosteloos en u hebt hiervoor geen Wmo-indicatie nodig. De koffie wordt gesponsord door de Albert Heijn. U bent iedere woensdag- en donderdagmorgen van harte welkom in de huiskamer van de buurt, De Tollekamer.

Deze huiskamer is een inloopparticipatiepunt en is gevestigd in De Tollekamp. Op deze ochtenden wordt er gezellig gepraat onder genot van een kopje koffie of thee, een spelletje gedaan of de krant gelezen. Heeft u zin in een andere activiteit? U kunt dit altijd overleggen met de vrijwilligers die deze ochtenden aanwezig zijn!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht