Naar hoofdinhoud

Charim services

Als bewoner bij Charim kunt u gebruikmaken van diverse ondersteunende diensten. Wij nemen u graag het werk uit handen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Maaltijden

Een warme maaltijd van Charim is elke dag een feest. Smaken verschillen, daarom bieden wij u verschillende mogelijkheden. Bovendien kunt u uw maaltijd thuis laten bezorgen. Of gezellig uit eten in ons restaurant.

Woonservices
Hulp nodig bij het klussen? Charim helpt u graag! Wij bieden betrouwbare woonservices. Onze technische medewerkers helpen graag met (her)inrichten of klussen. Van het ophangen van uw schilderijen en bevestigen van raamdecoratie tot behangen en aanpassen van elektra. Bovendien regelt Charim ook volledige verhuizingen. Wij pakken in, transporteren, pakken uit en richten in. In overleg leveren wij uw oude woning op en richten uw nieuwe woning in. Ontdek de vele mogelijkheden van de woonservice van Charim.

Wasservice
Charim regelt uw schone was. Dankzij onze wasservice wordt uw kleding wekelijks professioneel gewassen, gestreken en gestoomd. Bovendien wordt uw kleding gemerkt, daardoor voorkomen we dat uw kleding zoekraakt.

Aansprakelijkheidsverzekering
Wij bieden u voordelige verzekeringen dankzij goede afspraken met verzekeraars. Met een aansprakelijkheidsverzekering via Charim bent u verzekerd voor een maximum bedrag van € 2.500.000,00 per gebeurtenis per jaar. Schade veroorzaakt door een gemotoriseerd voertuig is uitgesloten van de dekking, met uitzondering van scootmobielen en brommobielen zonder kenteken.

Inboedelverzekering
Wij bieden cliënten van Charim voordelige verzekeringen dankzij goede afspraken met verzekeraars. Met een inboedelverzekering via Charim bent u verzekerd voor een maximum bedrag van € 10.000,00 per gebeurtenis per jaar. Voor cliënten in het verpleeghuis geldt een maximum bedrag van € 5.000,00 per gebeurtenis per jaar.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht