Naar hoofdinhoud

Charim Vitaal

Charim Vitaal is gespecialiseerd in complexe ouderenzorg. Een team van deskundigen biedt multidisciplinaire zorg en werkt nauw samen met u aan verbeteringen en oplossingen.

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Veenendaal, Amerongen, Rhenen, Zeist en Woudenberg. De therapeuten werken op locatie of komen bij u thuis.

Ons team bestaat uit diverse therapeuten. Heeft u problemen met bewegen of het aannemen van de juiste houding? Dan kan een fysiotherapeut of oefentherapeut u helpen. De ergotherapeut helpt u om dagelijkse werkzaamheden zoals het huishouden of persoonlijke verzorging in uw eigen omgeving te blijven doen. Heeft u taal-, ademhaling-, spraak of slikproblemen? Een logopedist helpt u bij deze klachten. Bovendien beschikt ons team ook over een diëtist die u kan adviseren rondom voedings- en dieetvragen.

De therapeuten van Charim Vitaal kijken verder. Heeft u zorg aan huis nodig? Dit kan eenvoudig en snel geregeld worden dankzij Charim zorg aan huis.

Bovendien is Charim Vitaal aangesloten bij ParkinsonNet. Dankzij deze samenwerking hebben de behandelaars specialistische kennis op het gebied van Parkinson. Charim Vitaal werkt nauw samen met betrokken specialisten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht