Naar hoofdinhoud

Eten en drinken

De huiskamer van Rhenen
De Tollekamp beschikt over een ruim opgezet restaurant dat daarnaast ook voor diverse activiteiten wordt gebruikt. Als huiskamer van Rhenen willen we een ontmoetingsplek zijn in de gemeente waar iedereen welkom is voor een kopje koffie, thee en een warme maaltijd.

Vanaf half februari 2017 gaat onze pop up restaurant in De Tollekamp van start. Het pop up restaurant is een plek waar iedereen kan komen eten.. Vanagf 12.30 uur bent u van harte welkom!De kaart bestaat uit 5 voorgerechten,8 hoofdgerechten en elke dag een dagschotel. Ook zijn er verschillende desserts te bestellen.Gasten betalen de uiterst prettig geprijsde gerechten die op de kaart staan. De bewoners hoeven bij een 3 gangen menu niets te betalen.

De Heut en Het Kompas
Het restaurant voorziet ook de maaltijd voor de twee dagbestedingen, De Heut en Het Kompas, die ook in De Tollekamp gehuisvest zijn. Dagelijks eten daar zo’n 10-15 gasten mee. Ook is het mogelijk om tussen de middag soep en/of een broodje te eten in het restaurant. Dit kunt u zelf halen bij het buffet en afrekenen bij de receptie.

Maaltijdservice
Naast de directe service in het restaurant is er ook een maaltijdservice aan huis. Diverse bewoners van de aanleunwoningen maken hier gebruik van. Zij kunnen hun maaltijdwensen een week van te voren doorgeven en krijgen elke dag hun maaltijd naar wens op de kamer bezorgd. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de kosten van een maaltijd in het restaurant: €6,50.

Het restaurant van De Tollekamp is getransformeerd naar De Huiskamer van Rhenen. We willen onze service en kwaliteit verhogen en vooral dat beetje extra persoonlijke aandacht kunnen geven. Zowel de restauratieve dienst als bewoners kunnen hierbij hun creatieve en soms ook kritische inbreng geven. Samen werken we aan een prettige sfeer in het restaurant. Kleine veranderingen zijn bijvoorbeeld te merken in de manier van tafeldekken en de inrichting van de ruimte. Loop af en toe eens binnen, eet een hapje mee en ervaar de vernieuwingen in het restaurant zelf. Welkom!