Welzijnsactiviteiten

Welzijnsactiviteiten

Welzijn is een gevoel van welbevinden, door sommigen ook wel beschreven als geluk. Met welzijn wordt bedoeld dat het zowel lichamelijk, geestelijk en sociaal goed met een persoon gaat.

Om hier een stukje aan bij te dragen zijn er binnen de locaties verschillende disciplines werkzaam die aan uw welzijn bij kunnen dragen. U kunt denken aan Charim Vitaal, de osteopaat, de kapper, de tandarts. Daarnaast zijn er ook activiteiten waar u aan mee kunt doen. Bekijk de activiteiten.

De Tollekamer: huiskamer van de buurt. Wilt u samen met buurtbewoners rondom De Tollekamp in Rhenen gezellig koffie drinken? Of een spelletje doen of meedoen aan het breicafé? Schuif dan eens aan in De Tollekamer, een fijne plek om elkaar te ontmoeten. De huiskamer is twee ochtenden per week vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur geopend en wordt gerund door vrijwilligers, met ondersteuning van medewerker van Charim-locatie De Tollekamp Wilt u zelf een activiteit organiseren of hebt u een leuk idee om samen met andere buurtbewoners een activiteit te organiseren? Wij horen het graag! Bel gerust naar De Tollekamp via (0317) 76 06 00.

Naast bovenstaande activiteit zijn er ook andere terugkerende activiteiten waaraan u als (buurt)bewoner mee kunt doen. Maandelijks kunt u oude schoolliedjes komen zingen, iedere 2 weken is er een bingo of een spelletjesavond. Wekelijks kunt u komen koersballen, handwerken, meedoen aan de gym of de praatmiddag. Hier vindt u een overzicht van de activiteiten of haal een brochure bij de receptie van De Tollekamp.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht