Naar hoofdinhoud

Uw zorgindicatie

Iedereen heeft andere zorg nodig. Daarom biedt Charim verzorging op maat. Zo ontvangt u de zorg die u nodig heeft.

WMO
WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Dit houdt in dat gemeenten verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van mensen die niet volledig op eigen kracht zelfredzaam zijn. Hierdoor kunt u met de steun van de gemeente langer thuis blijven wonen. Wilt u meer informatie over WMO? Neem contact op met onze klantenservice.

Thuiszorg
Ook als u thuis woont, staat Charim voor u klaar. Wij bieden verschillende zorgdiensten aan huis. Onze (wijk) verpleegkundigen en verzorgenden staan 24/7 voor u klaar voor deskundige en complexe zorg. Dankzij deze zorg kunt u zelfstandig, veilig en vertrouwd in uw eigen woning verblijven. Charim biedt zorg en ondersteuning, wanneer dat ook nodig is. Bovendien biedt Charim verzorging, verpleging, nachtzorg, vergoeding en indicatie. Vraag onze klantenservice over de mogelijkheden van thuiszorg.

Langdurige zorg
Ook bij langdurige zorg biedt Charim de oplossing. De langdurige zorg is er voor mensen die dagelijks intensieve zorg of toezicht dichtbij nodig hebben. Onze klantenservice licht u graag de mogelijkheden toe. Neem contact op!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht