Begeleiden bij de kerkdienst

Begeleiden bij de kerkdienst

Waarom een kerdienst?
De Tollekamp is een christelijke organisatie. Wij vinden het belangrijk dat wij dit uitdragen aan onze bewoners. Daarom wordt er elke zondagmorgen een kerkdienst gehouden in De Tollekamp voor onze bewoners.

De dienst duurt ongeveer 45 minuten. Voor deze dienst hebben wij vrijwilligers nodig die de bewoners willen halen en brengen. Tijdens de dienst luistert en zingt u mee met de bewoners. Een hele mooie ervaring, samen met de bewoners een kerkdienst meemaken. Doorgaans bent u 1 keer in de 6 weken aan de beurt. De kerkdienst begint om 11.15 uur. Na de dienst is er een kort samenzijn onder het genot van een kopje koffie met de vrijwilligers. Als deze vacature u aanspreekt en u bent fysiek in staat om een rolstoel te duwen, dan komen wij graag in contact met u.
Tijdstip vanaf 10.30 uur tot 12.15 uur.

Wat betekent vrijwilligerswerk bij Charim?
Als vrijwilliger bij Charim maakt u de wereld van een bewoner stukken mooier.
Het is voor de bewoners belangrijk om mee te doen aan sociale activiteiten en daarin hebben vrijwilligers een grote rol.
Het werk levert u veel waardering op. U wordt dan ook met open armen ontvangen, zowel door medewerkers als door de bewoners.
U kunt zelfstandig werken en wij vinden het leuk als u initiatieven aandraagt.

Zorggroep Charim is een christelijke zorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doet u uw werk met liefde. Liefde voor de bewoners.
U richt zich daarbij op de persoonlijke dromen, wensen en verlangens van de bewoners. Daar gaat het om!

Scholing voor vrijwilligers
Zorggroep Charim heeft veel mogelijkheden voor u om op een fijne manier vrijwilligerswerk te doen.
Wij bieden u 2 x per jaar een scholingsavond aan. Voor nieuwe vrijwilligers organiseren wij een informatieavond met o.a. 3 korte workshops, te weten:

  • hygiëne
  •  til-en transfertechniek
  •  workshop ervaringen delen

 

 

Meer informatie