Naar hoofdinhoud

Onze appartementen

Er zijn 25 zorgappartementen. 

De zorgappartementen zijn ruim opgezet en bestaan uit een woon-/slaapkamer, keuken en een sanitaire ruimte met douche en wc. De keuken is standaard ingericht met een keukenblok, een koelkast met vriesvakje en een magnetron. De appartementen zijn voorzien van door uzelf te bedienen elektrische zonneschermen. Voor televisie, telefonie en internet zijn aansluitingen aanwezig. U kunt zelf uw provider uitkiezen. Uw appartement wordt wekelijks schoongemaakt. Het uitgangspunt is dat wat u zelf nog kunt doen ook door u zelf wordt gedaan. De buitenramen van uw appartement worden vier keer per jaar door de glazenwasser gewassen.

Is er iets in uw appartement defect, dan kunt u dit melden bij de receptie. Uw melding wordt dan doorgegeven aan de huismeester. In sommige gevallen bent u zelf, als cliënt, verantwoordelijk voor het onderhoud of reparatie van uw appartement. De huismeester helpt u graag met extra diensten of met het zoeken naar een geschikt klusbedrijf.

Wij zorgen voor het wassen, drogen en strijken van beddengoed, handdoeken en washandjes. Voor het wassen, drogen, strijken of stomen van uw eigen kleding (ondergoed en bovenkleding) bent u zelf verantwoordelijk en dit is voor uw eigen rekening. U kunt uw wasgoed zelf verzorgen, of gebruikmaken van de wasservice. U kunt gebruik maken van diverse services zoals het eten in het restaurant ‘De Remise’, 't Winkeltje, aanwezigheid van verschillende disciplines zoals de Tandarts, de Kapper, de Osteopaat en Charim Vitaal. Ook zijn er diverse activiteiten waar u aan mee kunt doen. Kortom: voor elk wat wils. Bekijk hier onze diensten.